Audio

Ontrack Studio heeft uitgebreide opname-faciliteiten.

Recording

De muziek, het contact met muzikanten en de sfeer die daarbij past, zijn voor ons de uitgangspunten voor de opname; of het nu gaat om de registratie van een concert of de productie van een CD.

Onze opname-faciliteiten zijn mobiel en op elke locatie inzetbaar. We produceren net zo makkelijk een CD in een kasteel in Frankrijk als een live concert in Ahoy. Voor elke wens hebben we de passende oplossing, in elk formaat, in stereo of surround.

Editing

Onze editors zijn ervaren en deskundig. Ze kunnen bijvoorbeeld een partituur lezen als dat nodig is. We werken met het Pyramix systeem: een edit platform waarmee in zeer hoge samplerates gewerkt kan worden. We beschikken ook over Pro-tools en Nuendo.

Mixing

Onze studio is een hi-end room, bestaande uit een 96 kanaals analoge Euphonix mengtafel, met surround en stereo afluistering.

Deze tafel heeft een total recall systeem zodat er razendsnel van project gewisseld kan worden, terwijl alle mengtafel-standen bewaard blijven. Er is een uitgebreide collectie Outboard Gear. Ook de mogelijkheid om volledig analoog te werken op 2” band is aanwezig.

Mastering

Voor mastering beschikken we over een Pyramix systeem, een ruime selectie Outboard Gear en Plug-ins. We kunnen in elk formaat masters maken: CD, DVD en super audio CD.

© Ontrack Studio 2001-2012